Opensesame ICT
Richterslaan 2
NL - 3431 AK Nieuwegein
Telefoon: +31(0)30 60 35 640
E-mail: info@osict.com
Web: www.osict.com

[ vacatures | sitemap | informatie aanvragen | contact |english ]

image: de woestijn - informatie op elke werkplek
Richterslaan 2
NL-3431 AK Nieuwegein
telefoon : +31(0)30 60 35 640
fax : + 31(0)30 63 00 333
e-mail : info@osict.com

Buitenland

Case: Vlaamse Maatschappij voor Watervoorziening (VMW)
De Vlaamse Maatschappij voor Watervoorziening - VMW is een autonoom Vlaams overheidsbedrijf, die in opdracht van haar vennoten, en in overleg met de Vlaamse regering, als integraal waterbedrijf de drinkwatervoorziening verzorgt voor zowel eigen klanten als andere drinkwatermaatschappijen.
Voor de interne (administratieve) dienstverlening had de VMW behoefte aan integraal digitaal document beheer en is derhalve op zoek gegaan naar een passende oplossing. Na een uitvoerige selectieprocedure is de keuze uiteindelijk op OpenIMS van OpenSesame ICT gevallen.

De levering bestond uit de implementatie van OpenIMS Document Management Server (DMS) en Content Management Server (CMS) waarbij de implementatie op het Mac OS X platform (standaard infrastructuur van de VMW) centraal stond.

Lees / download HIER (PDF, 178,4 kB) (opent in nieuw venster) de Testimonial van de VMW.

Case: Openbare Vlaamse Afvalstoffen Maatschappij (OVAM), minder werk en meer samenwerking

De Openbare Vlaamse Afvalstoffen Maatschappij beheert sinds de beginjaren tachtig de afvalverwerking en het bodembeheer in Vlaanderen met een kleine 400 medewerkers. Bruno Billiaert, van huis uit geoloog, beheert het Intranet en het Document Management Systeem. Beide zijn gerealisserd met behulp van OpenIMS.

Lees / download HIER (PDF, 486,6 kB) (opent in nieuw venster) de Testimonial van de OVAM.

Case: Vlaamse Milieu Maatschappij (VMM)
De Vlaamse Milieu Maatschappij - VMM heeft OpenIMS DMS aangekocht voor het beheer van de documenten binnen het CIW (Coördinatiecommissie Integraal Waterbeleid). Het CIW verenigt de verschillende waterbeheerders en administraties op het vlak van waterbeleid. De implementatie houdt in dat de verschillende CIW werkgroepen, bekkens en waterschappen online kunnen samenwerken vanuit een centraal DMS systeem. Dit centrale systeem is op basis van OpenIMS® DMS gerealiseerd en afhankelijk van de doelgroep wordt er met een webinterface (Extranet) of met het DMS gewerkt. Via deze webinterface gaan zo'n 2000 leden werken. Een tweede doelstelling was alle publicaties via een website doorzoekbaar aan te bieden.


Naar boven

Case

UI Online. Gepersonaliseerde medicament bijsluitersUI Online is een oplossing waarmee apothekers naast het te verstrekken medicament, op basis van een recept, een gepersonaliseerde bijsluiter uitreiken.

Lees verder >