Opensesame ICT
Richterslaan 2
NL - 3431 AK Nieuwegein
Telefoon: +31(0)30 60 35 640
E-mail: info@osict.com
Web: www.osict.com

[ vacatures | sitemap | informatie aanvragen | contact |english ]

image: de woestijn - informatie op elke werkplek
Richterslaan 2
NL-3431 AK Nieuwegein
telefoon : +31(0)30 60 35 640
fax : + 31(0)30 63 00 333
e-mail : info@osict.com

Branche: Finance

Case: Staalbankiers
Staalbankiers is een gespecialiseerde private bank die haar diensten verleent aan vermogende particuliere relaties en instituten uit de non-profit sector. Op alle facetten op financieel gebied adviseert Staalbankiers haar cliënten persoonlijk. Daarbij richt het bedrijf zicht puur op private banking met de nadruk op een onafhankelijke en objectieve dienstverlening. Zie www.staalbankiers.nl (opent in nieuw venster).

Het Intranet van Staalbankiers maakt gebruik van OpenIMS CMS en DMS. Het Intranet start met een actueel informatie portaal waarin RSS nieuwsfeeds, recent gewijzigde Intranet pagina's, belangrijke documenten en medewerkers die deze week jarig zijn worden getoont. Vervolgens kan de volledige structuur en inhoud met het Content management systeem worden onderhouden.

Het document management systeem wordt ingezet om de goedgekeurde documenten aan medewerkers als een geïntegreerd onderdeel van het Intranet  te presenteren. Middels de OpenIMS zoekmachine kunnen zowel de goedgekeurde documenten als Intranet pagina's worden doorzocht. Via het Smoelenboek kunnen medewerkers elkaar vinden.


Naar boven

Case

GGZ instellingen en IntranetZorg kan doelmatiger en efficiënter. Kennisuitwisseling leidt tot betere beslissingen in zorginstellingen. Dat betekent al snel kortere wachtlijsten, want...

Lees verder >