Opensesame ICT
Richterslaan 2
NL - 3431 AK Nieuwegein
Telefoon: +31(0)30 60 35 640
E-mail: info@osict.com
Web: www.osict.com

[ vacatures | sitemap | informatie aanvragen | contact |english ]

image: de woestijn - informatie op elke werkplek
Richterslaan 2
NL-3431 AK Nieuwegein
telefoon : +31(0)30 60 35 640
fax : + 31(0)30 63 00 333
e-mail : info@osict.com

Handel & Dienstverlening

Case: Cordys
Cordys is een wereldwijde leverancier van software voor bedrijfsprocesinnovatie. Het vooraanstaande Business Operations Platform van Cordys bestaat uit een complete suite voor de volgende generatie Business Process Management (BPM) en Business Activity Monitoring (BAM), en uit een open, geïntegreerde set van tools en technologieën, waaronder Composite Application Framework (CAF), Master Data Management (MDM) en SOA Grid. Het Cordys-platform stelt klanten in staat de snelheid van verandering drastisch te verhogen. Hierdoor veranderen zij de bedrijfsvoering dermate om een echte, klantgerichte bedrijfsvoering te realiseren. Wereldwijd hebben Global 2000-bedrijven gekozen voor Cordys om hun bedrijfsprestaties te verbeteren om een hogere productiviteit en veiligheid en een kortere time-to-market te realiseren, en daarnaast sneller te kunnen inspelen op veranderende eisen vanuit de markt. Cordys heeft zijn hoofdkantoor in Nederland en vestigingen in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, China, India en Israel.

Cordys zet OpenIMS DMS in om documentstromen en dossiervorming van klanten te faciliteren. OpenIMS is geintegreerd met het CAS systeem, SugarCRM en de Cordys infrastructuur. Daarnaast worden de verschillende portalen en de corporate website www.cordys.com (opent in nieuw venster) met OpenIMS CMS beheerd.

Case: FujiFilm
Gebruikers, belangstellenden en andere gegadigden voor Fujifilm producten kunnen op de FujiFilm website, gerealiseerd met OpenIMS CMS en BPMS op een heel gestructureerde manier informatie opzoeken. De website is ontworpen vanuit de gebruiker en kenmerkt zich dan ook door rust en overzichtelijkheid. De bezoeker van www.fujifilm.nl, moet relevante informatie snel en makkelijk kunnen vinden en niet gebombardeerd worden met allerhande goed bedoelde flash animaties, die veel sites tegenwoordig kenmerken.

De omgeving is op basis van OpenIMS Content- en Bedrijfs Proces Management (CMS en BPMS) geïmplementeerd en is een grote sprong voorwaarts voor de importeur/distributeur uit Rotterdam. Meer informatie zie www.fujifilm.nl (opent in nieuw venster).  

Case: Sweegers en de Bruijn
Ingenieursbureau Sweegers en de Bruijn adviseert projecten die de tand des tijds met glans kunnen doorstaan. Met moderne, milieuvriendelijke materialen en innoverende oplossingen. Middels objectieve adviezen een adequate kostenbeheersing en een integrale, efficiënte aanpak, volledig toegespitst op de maat van uw organisatie.

Sweegers en de Bruijn zet OpenIMS in om haar documenten rond projecten te beheren waarbij een koppeling is gemaakt met Assistance (ERP) en Microsoft Outlook. Sweegers en de Bruijn richt zicht o.a. de volgende vakgebieden: klimaatregeling, elektrotechniek, werktuigkunde, intern transport, energiebeheersing, bouwfysica, onderhoud en beheer.


Naar boven

Case

Openbare Vlaamse Afvalstoffen MaatschappijCruciaal voor de OVAM, zoals voor veel organisaties in België, noemt Billiaert dat OpenIMS uitermate geschikt is voor hybride omgevingen en onbeperkt geschikt is voor Open Standaarden...

Lees verder >