Opensesame ICT
Richterslaan 2
NL - 3431 AK Nieuwegein
Telefoon: +31(0)30 60 35 640
E-mail: info@osict.com
Web: www.osict.com

[ vacatures | sitemap | informatie aanvragen | contact |english ]

image: de woestijn - informatie op elke werkplek
Richterslaan 2
NL-3431 AK Nieuwegein
telefoon : +31(0)30 60 35 640
fax : + 31(0)30 63 00 333
e-mail : info@osict.com

Industrie

Case: ASM

Machines maken voor de productie van microprocessoren is precisiewerk. Elke miljoenste millimeter in het ontwerp van een ‘chip' wordt gespecificeerd en de productie vindt plaats in ‘clean rooms' zonder ook maar een minuscuul verontreinigend stofje.
Hoe kleiner de chip die kan worden geproduceerd, hoe groter de markt. De ontwerpen waar wereldwijd mee wordt gewerkt, zijn dan ook ‘top secret'. Door gebruik te maken van OpenSesame ICT's OpenIMS® is ASM in staat haar documenten veilig en efficiënt te produceren, beheren en distribueren.

Anders
Het besef dat het anders moest groeide en daarbij werd steeds vaker de wens uitgesproken autorisaties voor documenten te digitaliseren. In de 24 jaar dat Huussen inmiddels voor ASM werkt, waren er wel eerder pogingen geweest om systeem aan te brengen in de productie van technische constructie dossiers. "Bijvoorbeeld om terug te kunnen kijken in de geschiedenis van een specifiek ontwerp: welke specificaties waren het uitgangspunt voor het ontwerp en welke beslissingen zijn er over tijd genomen. Dat is belangrijke informatie voor een engineer, maar moeilijk in praktijk te brengen met de oude methode van dataopslag. Het gebruik van een zogenaamd Product Lifecycle Management systeem is overwogen, maar dit brengt aanzienlijke kosten met zich mee. Besloten is toen om kleinschalig te beginnen met OpenIMS."

Meer weten? Lees hier (PDF, 461,4 kB) (opent in nieuw venster) de volledige Testimonial.

Case: Cofely Zuidoost BV (voorheen GTI)
Cofely laat techniek werken voor haar klanten. Hierdoor kunt u zich volledig concentreren op de realisatie van uw doelstellingen. Wij doen dit met innovatieve concepten en integrale en duurzame oplossingen. Onze efficiënte en effectieve toepassingen in technologieën verbinden wij met vakkennis in financiële, proces- en beheersmatige aspecten van het werk dat wij uitvoeren voor onze klanten. Of dat nu gaat over nieuwbouw, onderhoud en beheer, facility management of on- en offshore constructies en services. In de buurt, gericht op optimale technische dienstverlening in de regio, zowel voor industrie als voor in en rond gebouwen. Van klein tot groot, van nieuwbouwinstallaties tot onderhoud, beheer en service.

OpenIMS wordt door Cofely ingezet voor het beheer van haar digitale projectdossiers. Alle documenten die binnen een project worden aangemaakt of ontvangen worden in het DMS geregisteerd en onderhouden. Via de zoekfunctie kunnen documenten eenvoudig worden teruggevonden. Daarnaast zijn er koppelingen gerealiseerd met o.a. Baan, Multifunctionals en Microsoft Outlook.

Case: Eval Europe
EVAL Europe nv was founded in 1997 in Antwerp, Belgium, in order to supply the European, Middle Eastern and African market with superior high-barrier EVOH copolymer resins. Production began in 1999 and the initial capacity of 10,000 tons was expanded to 12,000 tons in 2001. An additional investment of 80 million Euro has effectively doubled the size of our capacity to 24,000 tons in the fourth quarter of 2004. EVAL Europe nv is a fully owned subsidiary of Kuraray Company Ltd., the world leader in EVOH production and technology.

The OpenIMS Document Management Server is used to controle the document flow and distribution of approved documents consering the production facility, for example the SOP documents or workinstructions. 

Case: Stork Bronswerk (Bronswerk)
‘We controls the elements ...' Zo luidt de bevlogen slogan van Stork Bronswerk. Met recht: meer dan 3000 schepen, waaronder vrijwel de volledige Nederlandse marine, zijn door het Amersfoortse onderdeel van Stork voorzien van klimaatbeheersing systemen. Concreet, in de woorden van manager Finance & Control Dirk Oerlemans: ,,Als de klant wil dat het 18 graden Celsius is, dan regelen wij dat." Al ruim vijftig jaar ontwerpen de medewerkers van Stork Bronswerk systemen die bestand zijn tegen zware golfslag, extreme hitte van wapensystemen en zelfs aanvallen met nucleaire, biologische en conventionele wapens (citadelsystemen). ,,Ons bedrijfsproces telt vele documenten, waaronder vele tekeningen en berekeningen," stelt Dirk Oerlemans. Begin 2003 is hem gevraagd de documentatiestroom te optimaliseren. Want wie de documenten beheerst, beheerst de processen. Na een uitvoerig marktonderzoek viel de keuze op OpenIMS® van OpenSesame ICT.

Case: SMIT
SMIT is a leading player in the global market for maritime services and has earned an excellent reputation by combining expertise and experience with high-quality materials and equipment in the maritime sector. SMIT required an electronic archiving system to manage the bulk of business critical documents, CAD drawings, pictures and other documents more efficiently and to share these documents with offices worldwide via the corporate network.

SMIT implemented OpenIMS Document Management Server Enterprise Edition, an Electronic document management system.

Case: Purac
Purac, onderdeel van CSM, is 's werelds grootste en meest ervaren producent en leverancier van natuurlijke L(+)-melkzuur-, lactaten- en glucose producten met productie faciliteiten (fabrieken) in Amerika, Brazilie, Spanje en Nederland. Zij zijn wereldwijd in meer dan 100 landen vertegenwoordigd.

Purac gebruikt OpenIMS CMS voor het volledige content beheer ten behoeve van de Corporate (Engelstalige) website en de diverse anderstalige (Spaans, Portugees, Chinees, Koreaans, Japans en Pools) landen websites. Daarnaast is de hosting van deze websites door OpenSesame ICT in portefeuille genomen.


Naar boven

Case

Openbare Vlaamse Afvalstoffen MaatschappijCruciaal voor de OVAM, zoals voor veel organisaties in België, noemt Billiaert dat OpenIMS uitermate geschikt is voor hybride omgevingen en onbeperkt geschikt is voor Open Standaarden...

Lees verder >