Opensesame ICT
Richterslaan 2
NL - 3431 AK Nieuwegein
Telefoon: +31(0)30 60 35 640
E-mail: info@osict.com
Web: www.osict.com

[ vacatures | sitemap | informatie aanvragen | contact |english ]

image: de woestijn - informatie op elke werkplek
Richterslaan 2
NL-3431 AK Nieuwegein
telefoon : +31(0)30 60 35 640
fax : + 31(0)30 63 00 333
e-mail : info@osict.com

Projectontwikkeling & Vastgoed

Case: Bouwfonds

Bouwfonds is sinds eind 2006 onderdeel van de vastgoedonderneming van Rabobank: Rabo Vastgoedgroep. Rabo Vastgoedgroep opereert op de particuliere en zakelijke markt en behoort tot de grootste vastgoedondernemingen van Europa. Rabo Vastgoedgroep opereert onder de merknamen Bouwfonds Ontwikkeling, Bouwfonds Property Development en Bouwfonds Real Estate Investment Management als internationale vastgoedonderneming met twee op vastgoed gerichte kernactiviteiten: ontwikkelen en investment management.

Case: TCN Property Projects
TCN is een jong en innovatief vastgoedbedrijf. Ze heeft vestigingen in Nederland, Duitsland, Portugal, België, Turkije, Spanje, Engeland, Charlemagne, Oostenrijk, Hongarije en Zuid-Afrika en is actief in heel Europa.
TCN is een van Nederlands topprojectontwikkelaars en onderscheidt zich door innovatieve concepten en creativiteit in ontwerp, management en financiering. TCN streeft naar verdere structurele groei op Europees niveau in samenwerking met lokale partners. Bij TCN werken ruim 350 mensen.

TCN zet OpenIMS Document Management server in om alle informatie rond bijvoorbeeld ontwikkelingsprojecten te registeren. 

Case: Westlandse Zoom
Het Ontwikkelingsbedrijf De Westlandse Zoom is verantwoordelijk voor de realisatie van het Westlandse Zoom gebied. Het houdt zich vooral bezig met het verwerven en geschikt maken van de grond voor de inrichting van het gebied. Projectontwikkelaars en particulieren bouwen uiteindelijk de woningen. Het Ontwikkelingsbedrijf draagt verder zorg voor de aanleg van de straten, het groen en het water (de openbare ruimte).

Met behulp van OpenIMS worden de verschillende projectdossiers beheerd en worden alle documentstromen centraal georganiseerd.


Naar boven

Case

VGGM (voorheen Hulpverlening Gelderland Midden)Dat met bijzondere belangstelling gekeken zou worden naar producten op basis van Open Source technologie stond al snel vast. Niet alleen vanwege de goede prijs/kwaliteit verhouding, legt Langeveld uit...

Lees verder >