Opensesame ICT
Richterslaan 2
NL - 3431 AK Nieuwegein
Telefoon: +31(0)30 60 35 640
E-mail: info@osict.com
Web: www.osict.com

[ vacatures | sitemap | informatie aanvragen | contact |english ]

image: de woestijn - informatie op elke werkplek
Richterslaan 2
NL-3431 AK Nieuwegein
telefoon : +31(0)30 60 35 640
fax : + 31(0)30 63 00 333
e-mail : info@osict.com

Onze partners

OpenIMS partner zijn:

 

 Logo : Sogeti

Met meer dan 3.500 medewerkers bundelt Sogeti meer dan 30 jaar ICT-kennis en -expertise in één bedrijf. Het ontwerpen, realiseren, implementeren, testen en beheren van ICT-oplossingen behoort tot haar core-business. Eén van hen specialismen is het bouwen en beheren van informatiesystemen die 7*24 draaien en betrouwbaar moeten zijn. Sogeti-methodieken als TMap®, TPI®, DYA® en Regatta® zijn uitgegroeid tot internationale standaarden. Sogeti heeft diverse vestigingen in Nederland.

Sogeti Nederland BV
Postbus 263
1110 AG Diemen
Telefoon : 020 - 660 66 00
E-mail : info@sogeti.nl
Web : www.sogeti.nl

 

 

Ordina is een specialistische kennisleverancier die met een samenhangend aanbod van Consulting, ICT en Outsourcing diensten. Ordina werkt in Nederland en België voor grote, toonaangevende organisaties in de Finance en Public markt. Daarnaast bedienen zij ook klanten in de Industry markt. Ordina is opgericht in 1973 en telt meer dan 5.300 medewerkers. Ordina NV is genoteerd aan Euronext Amsterdam en maakt onderdeel uit van de Midkap Index. Het hoofdkantoor van Ordina staat in Nieuwegein.

Ordina Nederland BV
Postbus 7101
3430 JC Nieuwegein
Telefoon :  (+31)30 663 7000
E-mail : info@ordina.nl
Web : www.ordina.nl

 

logo : Solar IT

SOLAR-IT is een AS/400-systeemhuis met haar hoofdvestiging in Antwerpen. SOLAR-IT richt zich op alle ondernemingen, die gebruik maken van de IBM AS/400, de hieraan gekoppelde netwerken en de verbindingen met het Internet en die voor hun primaire bedrijfsprocessen maatwerksoftware of standaardsoftware aangevuld met diensten inzetten. SOLAR-IT is, voor met name Belgische organisaties, uitstekend toegerust ondersteuning bij implementatie en support op de OpenIMS producten te geven.

SOLAR-IT
Karveelstraat 5b
2030 Antwerpen, België
Telefoon : +32 (03) 544 40 20
E-mail : info@solar-it.com
Web : https://www.solar-it.com

 

logo : Acconet

Acconet Consultancy realiseert oplossingen voor de verbetering van de informatievoorziening bij bedrijven en instellingen, waarbij Open Source Software en bestaande systemen zo veel mogelijk worden benut.

Het totaalconcept InfoNet combineert managementinformatie met de informatie die verder binnen een organisatie geproduceerd wordt. Informatie die vaak vastligt in documenten, webpagina's en e-mail. Acconet maakt hiervoor gebruik van OpenIMS, een totaaloplossing voor document- en content management, e-mail archivering en informatieportalen. Acconet Consultancy vertegenwoordigt de producten en diensten van OpenSesame ICT in het zuiden van Nederland.

Acconet Consultancy
Nachtegaallaan 13
5741 KA Beek en Donk
Telefoon : 06 - 538 30 182
E-mail : info@acconet.nl
Web : www.acconet.nl

 

logo : ATsence

ATsence, een Nederlands softwarebedrijf, levert GIS oplossingen die worden ontwikkeld op basis van Open Source software. Door het principe van de open broncode zijn de mogelijkheden om de GIS software op maat in te richten letterlijk ongelimiteerd. ATsence werkt o.a. voor het KNMI, RIVM/CEV (Centrum voor Externe veiligheid), RIVM/MOD (Milieu Ongevallen Dienst), diverse afdelingen van VROM, en verschillende partijen uit de OOV (Openbare Orde en Veiligheid).

ATsence
Postbus 13220
3507 LE Utrecht
Telefoon : 030 - 23 14 922
E-mail : info@atsence.nl
Web : www.atsence.nl

U kunt met bovenstaande partners contact opnemen voor informatie en/of advies rondom OpenIMS®. Uiteraard kunt u ook rechtstreeks met OpenSesame ICT contact zoeken indien gewenst.


Naar boven

Case

VGGM (voorheen Hulpverlening Gelderland Midden)Dat met bijzondere belangstelling gekeken zou worden naar producten op basis van Open Source technologie stond al snel vast. Niet alleen vanwege de goede prijs/kwaliteit verhouding, legt Langeveld uit...

Lees verder >