Opensesame ICT
Richterslaan 2
NL - 3431 AK Nieuwegein
Telefoon: +31(0)30 60 35 640
E-mail: info@osict.com
Web: www.osict.com

[ vacatures | sitemap | informatie aanvragen | contact |english ]

image: de woestijn - informatie op elke werkplek
Richterslaan 2
NL-3431 AK Nieuwegein
telefoon : +31(0)30 60 35 640
fax : + 31(0)30 63 00 333
e-mail : info@osict.com

Case - Sint Maartenskliniek

Sint Maartenskliniek trots op Document Management
,,Dat willen wij ook.” Kort maar krachtig had manager Farmacie Bart Benraad het startsein gegeven voor de cultuuromslag die zich in twee jaar tijd voltrok in de Sint Maartenskliniek. De processen waren in kaart gebracht en de tijd was rijp om alle onderliggende documenten te laten beheren in een document management systeem. Het DMS van OpenIMS® maakte een einde aan mogelijke misverstanden over versies en in één oogopslag is nu duidelijk welke medewerkers kennis dus verantwoordelijkheid hebben genomen voor welke documenten. Van levensbelang.

Meer dan een product
Geen grote kaartenbakken met 1500 lezers meer, maar distributielijsten en prachtige overzichten op het scherm. Op gebruikersniveau – welke gebruikers moeten een document nog lezen - en op documentniveau – welke documenten zijn nog niet door alle gedefinieerde medewerkers gelezen.
Schit-te-rend! Wij blij en trots en ook zij blij en trots. Andermaal lag er een prachtig bewijs van de meerwaarde van OpenSesame. Want dan lever je meer, veel meer, dan een product.”

In de uitzending van RTL Moderne Zorg legt de heer R. Jansen u dit haarfijn uit.

Afspelen

Meer weten? lees dan de volledige Testimonial hiernaast ->


Naar boven

Case

Bedrijfsgevoelig documentbeheer ASM veilig en efficientDoor gebruik te maken van OpenIMS® is ASM in staat haar documenten veilig en efficiënt te produceren, beheren en distribueren.

Lees verder >