Opensesame ICT
Richterslaan 2
NL - 3431 AK Nieuwegein
Telefoon: +31(0)30 60 35 640
E-mail: info@osict.com
Web: www.osict.com

[ vacatures | sitemap | informatie aanvragen | contact |english ]

image: de woestijn - informatie op elke werkplek

CRM - Sugar - OpenIMS DMS integratie

Gebruik ieder telefoongesprek, iedere chat en elke andere connectie om je prospects en klanten meer te betrekken en daarmee loyaliteit op te bouwen. Blijf in contact ongeacht je locatie en kantoortijden.sugar-mobile 7 350

Dit zijn de speerpunten van Sugar 7, het CRM platform van SugarCRM.

Sugar is geen administratief systeem dat archivering probeert af te dwingen, het is een dynamisch systeem dat er voor zorgt dat jij je volledig geïnformeerd kan richten op verkoop & relatiebeheer.

CRM suite

Sugar is een complete CRM suite, beschikbaar vanuit de cloud of on premise, met 4 belangrijke pijlers, te weten: Marketing, Sales, Support en Platform.

Marketing

Iedere keer dat een prospect of klant met jou als organisatie in contact komt is een juiste en op de persoon afgestemde boodschap belangrijk. Sugar geeft meer dan andere CRM systemen de mogelijkheid om deze 'touch points' goed te bedienen en je een volledig klantbeeld te geven.

Sales

Focus je tijd en energie op de belangrijkste deals in je pijplijn. Weet precies wat er speelt, en wanneer. Dit is de manier om je accounts te bedienen. Uitgebreide salesrapportages en slimme forecasts belanden op tijd in je mailbox.

Support

Tevreden klanten zijn loyale klanten. Klantenservice (Support) kan niet onderschat worden. Doordat support een geintegreerd onderdeel is in Sugar is het klantbeeld altijd compleet en kan de klant beter bediend worden.

Platform

Sugar is het perfecte platform om (aan CRM gekoppelde) applicaties te ontwikkelen. Denk aan mobiele apps, social apps en bedrijfsprocessen. Ook het Sugar klantenportaal kan gemakkelijk en professioneel worden uitgebreid met diverse functionaliteiten. 

OpenIMS 6.0 - Sugar 7 integratie

Sugar 7.x (SugarCRM) en OpenIMS Document Management Server integratie


Meer informatie? Bezoek onze CRM portal www.os-crm.com.


Naar boven