Home Actueel Nieuws Digital Workplace Conference 2023

Digital Workplace Conference 2023

IT Works organiseert de 6de jaarlijkse Digital Workplace Conference op 1 juni 2023 van 9.00 tot 17.00 uur in het Crowne Plaza Brussels City Center.

Als er nu één topic is waarover we heel wat ervaring kunnen delen en nog steeds veel kunnen leren, dan is het toch wel de Digitale Werkplek.

En ervaring delen kunnen we zeker over de OpenIMS Digitale Werkplek.

Deze conferentie focust dan ook op de kracht van een digitale werkplek voor HR en Interne Communicatie binnen organisaties en hoe je nieuwe, collaboratieve manieren van werk implementeert. Ik denk niet dat we u in deze post-coronatijden nog moeten overtuigen van "The Future of Work" en de noodzaak om meetings, knowledge sharing en social communication te virtualiseren, maar er zal meer nodig zijn om deze nieuwe manier van werken blijvend te maken en te gebruiken voor "lifelong learning", "werkbaar werk" en "corporate knowledge management".

De OpenIMS Digitale werkplek wordt al door diverse Belgische organisaties gebruikt, zoals de Stad Gent en haar 8.000 ambtenaren of Woonhaven Antwerpen, de grootste sociale huisvestingsmaatschappij van de stad Antwerpen, met haar 19.000 sociale huurders waar de Digitale werkplek wordt ingezet als Social Intranet met proces- en document management voor medewerkers ter ondersteuning van de verschillende bedrijfsprocessen voor huurders en panden. 

 

Wij zien u graag tijdens de Digital Workplace Conference!

Voor meerder informatie ga naar : https://www.dwbrussels.com/ 

 

 

 

Altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

//RL:20210122
Accepteren

www.openims.com maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.