Waarom OpenIMS Content Management Server?

Een Content Management Systeem (CMS) is een softwarematige oplossing voor het beheren van de creatie, vastlegging, distributie, raadpleging en archivering van intranet en internet content. Tot de functies van een CMS behoort ook de controle over het wijzigingsproces (versiebeheer) van deze content - zoals bij bijvoorbeeld tekst, afbeeldingen en dergelijke. Een CMS bevat een over het algemeen een ‘repository' voor de fysieke opslag van content.

De belangrijkste voordelen van OpenIMS - CMS zijn:

Hogere productiviteit voor zakelijke gebruikers

Zakelijke gebruikers kunnen hun eigen webcontent maken, publiceren en beheren met behulp van een internet browser of in het geval van OpenIMS zelfs met Microsoft Office. Zo benutten gebruikers het volledige potentieel van de bedrijfswebsites, omdat ze gebruikt worden als hulpmiddel voor de communicatie met klanten, partners en collega's.

Grotere tevredenheid van klanten en partners

Beheerste werkstromen, content scheduling, archivering en centraal beheer van publicatiestandaards met behulp van paginasjablonen resulteren in effectievere websites, met correcte, actuele en gemakkelijk te vinden content.

Lagere exploitatiekosten

Doordat gebruikers hun eigen content beheren, hoeven dure ontwikkelaars niet meer als ad hoc-contentbeheerders te fungeren. Dit resulteert in lagere ondersteuningskosten voor websites. Bovendien kunt u ontwikkelaars elders inzetten, bijvoorbeeld voor nieuwe projecten die gericht zijn op de meest kritieke behoeften van uw bedrijf.

Hogere productiviteit voor ontwikkelaars

Een nauwe integratie met het Open Source Framework resulteren in een complete ontwikkelingsomgeving, waarin ontwikkelaars zeer snel krachtige webtoepassingen kunnen maken.

Kortere time to value

Dankzij een hoger functionaliteitniveau, de snellere ontwikkelingsomgeving, en voorbeelden van best practices kan een organisatie in recordtijd krachtige e-business websites bouwen en implementeren.

Betere schaalbaarheid en betrouwbaarheid

De architectuur van OpenIMS maakt het mogelijk up en out te schalen. Zo kunt u inspelen op de behoeften van zelfs de allergrootste internationale websites.

Integratie met vele marktstandaarden en -technologieën

Door de integratie met vele standaard technologieën stelt OpenIMS u in staat uw ontwikkelingsinspanningen te richten op de meest kritieke behoeften van uw bedrijf. U kunt op deze software vertrouwen als de drijvende kracht van uw oplossingen. OpenIMS - CMS kan worden geïntegreerd met vele producten, -technologieën en services.

Grotere interoperabiliteit

Dankzij de ondersteuning van XML werken uw OpenIMS - CMS toepassingen naadloos samen met de rest van uw bedrijfssysteem, ongeacht eventuele barrières qua besturingssysteem en ontwikkeltaal.

Gebaseerd op industriestandaards

Door de unieke ondersteuning van standaards als XML en SOAP zorgt Open IMS - CMS voor flexibiliteit en interoperabiliteit met elke zakelijke partner, ongeacht de toepassing, het platform of het transport waarvoor de partner heeft gekozen.

Geïntegreerd beheer van code en content

Beheer al uw content in OpenIMS - CMS en alle code in een willekeurig systeem. OpenIMS Content Management Server integreert het broncode beheersysteem van uw keuze met de website. Op deze manier kunt u uw zakelijke gebruikers en ontwikkelaars de juiste gebruikersinterface bieden.

Voor meer informatie ga naar OpenIMS CMS.

Altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

//RL:20210122
Accepteren

www.openims.com maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.