Home Klantcases ASM rolt OpenIMS uit

Case - Bedrijfsgevoelig documentbeheer ASM veilig en efficient

Machines maken voor de productie van microprocessoren is precisiewerk. Elke miljoenste millimeter in het ontwerp van een ‘chip' wordt gespecificeerd en de productie vindt plaats in ‘clean rooms' zonder ook maar een minuscuul verontreinigend stofje.

wafer handling in vertical furnace

Afbeelding Waferhandling

Hoe kleiner de chip die kan worden geproduceerd, hoe groter de markt. De ontwerpen waar wereldwijd mee wordt gewerkt, zijn dan ook ‘top secret'. Door gebruik te maken van OpenSesame ICT's OpenIMS® is ASM in staat haar documenten veilig en efficiënt te produceren, beheren en distribueren.

Anders

Het besef dat het anders moest groeide en daarbij werd steeds vaker de wens uitgesproken autorisaties voor documenten te digitaliseren. In de 24 jaar dat Huussen inmiddels voor ASM werkt, waren er wel eerder pogingen geweest om systeem aan te brengen in de productie van technische constructie dossiers. "Bijvoorbeeld om terug te kunnen kijken in de geschiedenis van een specifiek ontwerp: welke specificaties waren het uitgangspunt voor het ontwerp en welke beslissingen zijn er over tijd genomen. Dat is belangrijke informatie voor een engineer, maar moeilijk in praktijk te brengen met de oude methode van dataopslag. Het gebruik van een zogenaamd Product Lifecycle Management systeem is overwogen, maar dit brengt aanzienlijke kosten met zich mee. Besloten is toen om kleinschalig te beginnen met OpenIMS®."

Meer weten? Lees de volledige CASE hiernaast.

Altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

//RL:20210122
Accepteren

www.openims.com maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.